http://www.fysiotherapiejanjanszen.nl,www.fysiotherapiejanjanszen.nl
Fysiotherapie Jan Janszen

Fysio Fitness:

FysioFitness, ook wel medische fitness genoemd, is meer en verantwoord bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

In groepen van maximaal acht deelnemers.

Waarom maximaal acht deelnemers? dit om een optimale begeleiding te garanderen.

Doel:

Het aanleren van een goed beweeg gedrag, een gezonde leefstijl en het opbouwen van belasting, belastbaarheid en

conditie van het houding en beweegapparaat;

Ter preventie van klachten met betrekking tot dagelijks bewegen.

Voorkomen van terugkeer met betrekking tot klachten bijvoorbeeld na een fysiotherapeutische behandelserie

Versnelling van aanvang met betrekking tot arbeid en/of sport na een verzuimperiode door ziekte en/of sport.

Middel:

Oefeningen voor het verbeteren en/of onderhouden van: Beweeglijkheid Spierkracht Coördinatie Conditie Stabiliteit Houding Een ieder volgt zijn persoonlijk oefenschema gericht op een van tevoren bepaalde doelstelling

Apparaten:

Er wordt gebruik gemaakt van diverse apparaten, zoals een loopband, Pull-apparaten met diverse gewichten, ergofiets, crosstrainer, stepper, roeimachine en abb-roller (buikspieren), zo nodig met gebruik van hartslagmeter.

Dagen en tijden:

De training duurt circa 1 uur en hebben de volgende aanvangstijden: Maandag 17.00, 19.00 en 20.00 uur Dinsdag 16.00 en 17.00 uur Donderdag 17.00, 19.00 en 20.00 uur Vrijdag 11.00 uur Het dragen van gemakkelijk zittende sportkleding en sportschoenen wordt aanbevolen. U bent verplicht een badhanddoek mee te nemen.

Intake:

Als u voor het eerst gaat deelnemen is er altijd eerst een intake gesprek en eventueel onderzoek. Wij stellen daarin op de doelstelling en een individueel trainingsprogramma. een conditietest behoort tot de mogelijkheden.

Tarieven en mogelijkheden:

Voor tarieven klikt u op de button tarieven FysioFitness wordt soms door uw verzekering gedeeltelijk vergoed. Raadpleeg daarvoor uw verzekeringspolis of neem contact op met uw verzekering. FysioFitness valt niet onder de reguliere fysiotherapie en de daarvoor geldende wet en regelgeving. Deelname vindt plaats op eigen initiatief en kosten. Ook als u een gedeeltelijk vergoeding krijgt moet u dit zelf declareren bij uw verzekering.
Fysiotherapie Jan Janszen Hellingstraat 22 1271VA Huizen T:035-5241255 E: fysiojanjanszen@gmail.com
Tarieven
http://www.fysiotherapiejanjanszen.nl,www.fysiotherapiejanjanszen.nl,www.fysiotherapiejanjansen.nl